изцяло новата mazda3

автомобилът, който ви кара да усещате

красотата е страст при mazda

В Mazda не смятаме, че просто трябва да карате автомобил. Вие също трябва да я усещате. Поради тази причина изцяло новата Mazda3 е показател за перфектна красота, постигната чрез безброй часове на изкуство, наука и майсторство. Резултатът е удоволствие от шофирането, което започва преди да се качите зад волана и продължава дълго след като пътуването приключи.

тест за красота

какво усещате, когато видите нещо красиво?

С нашия дизайн Kodo - Душата на движението, ние се опитваме да създадем връзка между автомобила и водача, базирана на силни чувства на желание и наслада. Изцяло новата Mazda3 е перфектният пример за артистичен дизайн, който тествахме, като помолихме хората да носят устройството на глава Muse за мозъчна активност, за да измерим реакциите, когато за първи път видяха автомобила.

красота, която oживява пред очите ви

Потопете се във виртуалната реалност, за да почувствате ярко как изкусният дизайн на Mazda, японската изработка и технологията, ориентирана към човека, създават един автомобил, който разбърква сетивата ви и кара сърцето ви да бие по-често. Представете си какво е да шофирате изцяло новата Mazda3.

ориентирана към човека

управление, което се усеща напълно естествено, като разходка

Проектирана с ориентация към човека е нашият начин да ви накараме да се чувствате инстинктивно в пълно владение. За изцяло новата Mazda3 екип от експерти в областта на ергономията, шофирането и дизайна на седалките правиха съвместно проучвания, за да намерят нови начини, за да накарат гумите, шасито и седалките да подават обратно информация от пътя, което води до по-приятно интуитивно шофиране. Ние наричаме това Jinba Ittai, автомобил и водач в перфектна хармония.

спортен и привлекателен хечбек

Смелият дизайн Kodo от ново поколение разкрива привлекателно, елегантно и солидно шаси, което е в унисон с неговата енергична и спортна нагласа.

усетете

елегантен и рафиниран седан

Използвайки нашата философия „по-малко е повече“ в атрактивният стил с нисък профил на седана, доставя истинско удоволствие за сетивата на водачите, които ценят елегантността.

усетете

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).