АКСЕСОАРИ, за да го направите наистина ВАШ

МАЗДА СХ5, НАПРАВЕНА ЗА ВАС

Почувствайте се по-близо до вашата Mazda CX-5 с внимателно проектираните оригинални аксесоари. Независимо дали са спортен аеропакет или алуминиеви светещи прагове, оригиналните аксесоари на Mazda ви позволяват да създадете свое собствено излъчване на автомобила и висококачествено впечатление до последните детайли.

НАШИТЕ АКСЕСОАРИ - АКЦЕНТИ

АЕРО ПАКЕТ ПРЕСНА БРОНЯ ЗА МАЗДА СХ5

Черен или в сатенено сребърно за постигане на дизайн, който придава усещане за качество и здравина. Той подчертава стабилната стойка на автомобила, като намаляваи  визуално височината на автомобила

ОЩЕ АКЦЕНТИ

Mazda CX-5 завладява със своята философия, фокусирана върху водача, актуализирана технология Skyactiv, последователна еволюция на дизайна на Kodo или елегантната ергономия. Открийте другите ни акценти в аксесоарите в галерията по-долу и се почувствайте още по-близо до вашата Mazda.

светещи алуминиеви прагове

Погледа ви ще бъде привлечен към осветените прагове при отваряне на вратите.

прибиращ се теглич

Когато не се нуждаете от теглича, просто го изтеглете. Когато ви потрябва отново за теглене, просто го извадете и сте готови да теглите.

Хромиран край на багажника

Две първокласни парчета от неръждаема стомана, които внасят лукс във вашия багажник. Декоративното покритие е доказателство за вниманието към детайла.

Покривало на багажника

Устойчив на атмосферни влияния и мръсотия, покривалото не само защитава багажника ви, но подобрява външния му вид благодарение на елегантния му дизайн и модерното лого на Mazda CX-5.

релси на покрива / транспортна кутия

Подобно на черешката на тортата, алуминиевите покривни релси завършват облика на вашата Mazda CX-5. Ако добавите и напречните греди, имате най-ефективния начин да транспортирате допълнителен товар.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дали нашите ексклузивни аксесоари привлякоха въображението ви? Научете повече за опциите за персонализиране на Mazda, като разгледате нашия каталог на аксесоари или се свържете с някой от нашите дилъри, за да намерите цялата необходима информация.

СПЕЦИФИКАЦИИ И ЦЕНИ

 Спецификации и цени Mazda CX-5

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Намерете местния дилър на Mazda

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някой парактеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).