mazda cx-5 TAKUMI

съчетахме прецизна ръчна изработка и най-висок клас естествени материали - дърво и кожа

ОТПРАЗНУВАЙТЕ И РАЗШИРЕТЕ ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ

ОТПРАЗНУВАЙТЕ И РАЗШИРЕТЕ ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ 
Управлявайте в луксозен стил и безопасност. Използвайки най-новата еволюция на Kodo Sould of Motion Design и иновативната Skyactiv технология, всяко пътуване е запомнящо се с множество специални функции и щедри надстройки. Насладете се на подобрената защита с i-Activsense, включително LED фарове и системи, за да направите паркирането и шофирането по-безопасни и по-лесни.

УВЕЛИЧЕНА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ПО-ВЪЛНУВАЩО ДВИЖЕНИЕ

Насладете се на допълнителна безопасност и защита с модернизираните функции i-ACTIVSENSE, включително сензори за паркиране за тесни места, Адаптивна система за предно осветление (AFS) за по-лесно шофиране през нощта, мощни LED фарове и Smart City Brake Support (SCBS- R), за да предотвратите сблъсъци с ниска скорост при заден ход.

Caturra Coffee Bean - естествена кожа Напа от най-висок клас

Всеки детайл е проектиран от прецизността на човешките ръце и изработен с мисъл за вас.

УДОБСТВО С ЕДИН БУТОН

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОТВАРЯНЕ НА БАГАЖНИКА

Електрическото отваряне на багажника предлага по-голямо удобство за пазаруване, пътувания през уикенда и празници. Просто натиснете бутона на вашия смарт ключ, в превозното средство или на багажника, за да го отворите или затворите автоматично.

БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЪРВО МЯСТО

I-ACTIVSENSE ПАКЕТ

С пакета i-ACTIVSENSE различни сензори и камери непрекъснато наблюдават заобикалящата ви среда, за да ви подкрепят в избягването на потенциални опасности. Надстройка за допълнителна безопасност и максимално удоволствие от шофирането.

СПОРТНИ ДЖАНТИ

19 " КОЛЕЛА ОТ АЛУМИНИЕВА СПЛАВ

Спортните 19-цолови алуминиеви джанти подчертават Kodo дизайна, мощността и производителността на CX-5. Те засилват визуалното усещане за движение и създават по-динамичен вид.

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА MAZDA SD

SD навигационната система на Mazda ви отвежда до вашата дестинация без стрес. Помага ви да планирате пътуванията бързо и лесно. И винаги ще имате свободата да избирате между най-бързите, кратки или икономични маршрути.

1Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).