Mazda 2 – Mazda България 

Mazda 2

МАЛЪК РАЗМЕР. ГОЛЯМА НЕЗАВИСИМОСТ

Проектирана така, че да отговори на нуждите на активния живот в града и изработена за осигуряване на истинска радост от шофирането, този автомобил с гъвкави характеристики е достатъчно стилен и подвижен, за да утоли жаждата Ви за приключения, независимо къде отивате.

 

Mazda2 е идеална за тесните градски улици. Винаги готова за силно впечатление със спортния си, но и елегантен външен вид – винаги готова за вълнуващо шофиране, благодарение на най-новите технологии на двигателя.

 

MAZDA M HYBRID

Mazda2 вече се предлага с новата система Mazda M Hybrid, която допринася за икономията на гориво и намаляване на вредните емисии. Именно това е брилянтният начин, по който инженерите на Mazda осигуряват онова изключително удоволствие при шофиране и икономия на гориво, позволявайки Ви да се фокусирате върху истински важните неща. Това е радостта от шофирането.От 4.1 л/100 км

Разход на гориво в комбиниран цикъл

Ниво на емисиите за CO2

EU6d temp.

KODO - духът на движението

От външния вид до ефективността – целта на Mazda2 е да предизвиква наслада. Като идеален израз на всепризнатия дизайн Kodo – Душата на движението, Mazda2 има солидна форма, динамични линии и цялостен вид, който подсилва импулса и Ви приканва да седнете зад волана. Смесицата от ориентиран към хората дизайн на интериора и висококачествени материали в интериора е израз на истински комфорт. Висококачествената технология на Mazda Takumi-Nuri създава впечатление за ръчно боядисан концептуален автомобил. Takumi означава „майстор“. Това придава изключителна жизненост и дълбочина, постигнати в характерните висококачествени цветове: Кристален страстно червен трислоен металик и Течен метал перлен металик.


Mazda2 е доказателството, че малките автомобили също могат да изненадват – спиращ дъха външен вид, абсолютен комфорт и пълно изживяване при шофиране. От първото шофиране отзивчивостта и вълнуващото усещане, което предизвиква този автомобил създават усещане за слятост. Цялостната удивителна елегантност се комбинира идеално с технологията от висок клас, усъвършенстваната свързаност в автомобила и динамичното изпълнение на икономичния двигател.

СВЪРЗВАНЕ НА АВТОМОБИЛ И ВОДАЧ

Mazda 2 interior

Чувството, което Ви обзема, когато застанете зад волана на Mazda2, е неповторимо. Приятен баланс между пълна релаксация и вълнение, който е резултат от автомобил, проектиран, за да бъде като част от Вашето тяло. Интуитивен и отзивчив на посоката, която задавате – всеки път, без изключение. Наричаме това усещане – Jimba Ittai – симбиозата между ездача и коня. От впечатляващия дизайн и майсторска изработка до извивките – Mazda2 изостря сетивата Ви и всеки детайл допринася за това чисто изживяване.


БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ


Бъдете свободни. Изразете себе си. И всичко това от Вашата командна станция. Добре дошли в ориентираното към водача купе на Mazda2, където всеки елемент за управление е разположен във Вашия обсег, така че можете да останете фокусирани върху пътя пред Вас. На интуитивното приборно табло са разположени измервателни уреди и дисплеи във Вашата линия на видимост, за да се сведе до минимум разсейването. Централната конзола и командното управление са разположени така, че да осигурят оптимален комфорт на китката и предмишницата.


Информационно-развлекателната система Mazda Connect е подобрена с интегриран Apple CarPlayTM за Вашия iPhone. Също така е достъпен и Android AutoTM. Комуникацията между Вас и Вашия автомобил става втора природа – чрез дизайна.