Новата Мазда 3 Хечбек – Mazda България 

Новата Мазда 3 Хечбек

Mazda3 Хечбек

Новата Mazda 3 2019г
Философията на нашия дизайн е проста, но и много предизвикателна: улавяне на енергията на движението, дори в неподвижно състояние. Забележителните извивки и ъгли завладяват вниманието Ви само с един поглед. Те Ви карат да се вълнувате в предчувствие на това, което предстои. Предизвикването на този мигновен емоционален отговор изисква човешко докосване. Създадена за хора от хора. Ръце върху глината, придаващи форма с топлина и прецизност.


Като премахват всичко ненужно и оставят само това, което е красиво. Като предават енергията на майстора във всеки нюанс. Ние наричаме това Kodo: дизайнът “Душата на движението”. Динамично усещане за движение, което Ви подтиква да застанете зад волана и да изпитате уникалната енергия, която може да дойде само от Mazda.

От 4.8 л/100 км

Разход на гориво в комбиниран цикъл съгласно WLTP

От 130 гр/км

CO2емисии в комбиниран цикъл съгласно WLTP

АКО СЪДИТЕ ПО ВЪНШНОСТТА – ОЧАВАЙТЕ МНОГО.


Представяме Ви изцяло новата Mazda3 хечбек. Ярко присъствие на дизайна. Дръзкият хечбек създава усещане за виталност, като извисява движението до форма на изкуство. Всяка изваяна крива и всеки ъгъл на повърхността отразяват впечатляващ диапазон от светлина, който Ви дърпа навътре и завладява вниманието Ви.


Вътре, примамливото пространство Ви приветства с изискана обстановка и функции, които са резултат на задълбочено обмисляне. Не са пренебрегнати никакви детайли или съображения. Очаква Ви едно напълно интуитивно преживяване с купе, съобразено с водача. Всеки детайл е проектиран с прецизността на човешките ръце и е майсторски изработен с мисъл за Вас. Чрез чисто емоционалния подход на дизайнера се усеща връзка на пълно единство с изцяло новата Mazda3, което дава усещане за лесно и увлекателно шофиране. Уверена, свежа и енергична. Резултатът от проектирането и изработката e претворен в чувство.ИЗКУСТВОТО ДА ПРИВЛИЧАШ

Цветът на изцяло новата Mazda3 е едно от първите неща, които ще привлекат вниманието Ви. Нашето изключителна лаково покритие „Полиметал сив металик“ придава изцяло нов облик. Смела смес от ярки алуминиеви частици и матова основа осветява красотата на дизайна Kodo. На едно място светлината отразява енергията. На сянка, тя може да изрази топлота. Дизайнът и цветът работят в творческа хармония, за да придадат елегантно и съблазнително очарование.От 4.8 л/100 км

Разход на гориво в комбиниран цикъл съгласно WLTP

От 130 гр/км

CO2емисии в комбиниран цикъл съгласно WLTP

 • 1
 • 2
 • wowslider
 • 4
jquery slideshow by WOWSlider.com v7.4m

СВЪРЗВАНЕ НА АВТОМОБИЛ И ВОДАЧ


Всяка Mazda се стреми към една и съща единствена цел – единство между автомобила и неговия водач. Когато изпитате тази неразривна връзка, Вашите усещания се засилват. Потапяте се в настоящия момент и оставяте всички проблеми настрани. Усещате прилив на енергия. Възвръщате си силите. По- хубаво е, отколкото когато за пръв път влезете в автомобила – чувство, което продължава дълго след края на пътуването. От педантичните съображения на нашия дизайн с начина, по който нашите автомобили с лекота реагират на дори и най-малкото Ви желание, всеки детайл във всяка Mazda Ви предлага чисто удоволствие от шофирането.ОТЗИВЧИВА. И ОТГОВОРНА

Само компания, която е обсебена от създаването на идеалното изживяване при шофиране, може да проектира Skyactiv Technology. От шасито до трансмисията към двигателя и отвъд тези предели, ние сме проектирали всеки аспект от нашите автомобили така, че те да са отзивчиви и ефективни. Комбиниране на изключително представяне по отношение на екология и безопасност, без да се жертва радостта от шофирането. Възвръща Вашия дух, като Ви свързва неразривно с Вашия автомобил за по-необикновено шофиране.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЙСТОРСКИ ИЗРАБОТЕНИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ШЕВ

Нищо не изкушава сетивата така, както докосването. Допирът на меки текстури, здрави шевове и форма, която Ви обгръща. Всеки сантиметър от нашата внимателно изработената тапицерия е създаден, за да подобри изживяването Ви при шофиране. Експерти производители създават разнообразен и изразителен дизайн като нашата налична кожа New Red. Едно елегантно ниво на изтънченост в изцяло новата Mazda3, запазено за хората с най-изтънчен вкус. • 1
 • 2
 • wowslider
 • 4
jquery slideshow by WOWSlider.com v7.4m

БЕЗПРОБЛЕМНА СВЪРЗАНОСТ

Вашето пространство. Вашето убежище. Вашата командна станция. Това е купето, ориентирано към водача, в изцяло новата Mazda3, където всеки елемент е разположен във вашия обсег, така че можете да останете фокусирани върху пътя пред Вас. На интуитивното приборно табло са разположени измервателни уреди и дисплеи във Вашата линия на видимост, за да се сведе до минимум разсейването. Централната конзола и командното управление са разположени така, че да осигурят оптимален комфорт на китката и предмишницата.


Синхронизирането с мобилния Ви телефон или достъпът до интернет радио или любимата Ви музика чрез Android AutoTM или Apple CarPlayTM сега е по-лесно от всякога чрез информационно-развлекателната система Mazda Connect. Комуникацията между Вас и Вашия автомобил става втора природа – чрез дизайна.

ОТЛИЧАВАЩ СЕ ЗВУКМузиката е наречена космическо изкуство. Удивително преживяване за най- божественото от сетивата Ви: слухът.Желанието на инженерите в областта на акустиката в Mazda е да възпроизведат възможно най-реалистичен звук като при изпълнение на живо. Само чрез задълбочено измерване на пространствените ефекти, вибрациите, закъсненията и отраженията на звука успяхме да пресъздадем усещането за концертна зала в купето на изцяло новата Mazda3.Заедно с Bose®, ние създаваме условия за изпълнено с енергия звуково изживяване, което е повече от всичко, което сте чували преди.

УВЕРЕНОСТ ВЪВ ВСЯКО НАПРАВЛЕНИЕ


За избягването на злополука на първо място винаги е най-безопасният маршрут. С наличния набор от функции за безопасност i-Activsense, усъвършенстваните иновации за безопасност Ви предупреждават за опасностите и Ви помагат да избегнете сблъсъци – или да намалите тяхното въздействие. Функции, като наличния монитор за наблюдение на 360 ̊, усъвършенстваното следене на сляпата зона и предупреждението за пресичащи отзад автомобили, спомагат за подобряване на видимостта и осведомеността за пътя.


Когато е необходимо, изберете иновациите на i-Activsense, които ще извършат дори автоматично спиране. По-уверено шофиране, така че можете да се чувствате съсредоточени и ангажирани при всяко пътуване, което предприемате.


 

ОТЗИВЧИВА И ОТГОВОРНА


Само компания, която е обсебена от създаването на идеалното изживяване при шофиране, може да проектира Skyactiv Technology. От шасито до трансмисията към двигателя и отвъд тези предели, ние сме проектирали всеки аспект от нашите автомобили така, че те да са отзивчиви и ефективни. Комбиниране на изключително представяне по отношение на екология и безопасност, без да се жертва радостта от шофирането. Възвръща Вашия дух, като Ви свързва неразривно с Вашия автомобил за по-необикновено шофиране.

Mazda 3 - 2019 Red Dot Award

Изцяло новата Mazda3 спечели най-престижната награда за дизайн за 2019 - Red Dot awards


 • Иновативният Kodo дизайн е определен като най-добрият продукт с оценка “Best of the Best”


 • Това е седмата награда Red Dot за модели на Mazda с Kodo дизайн


 • Mazda ще получи наградата на церемония на Red Dot Award на 8 Юли 2019


Изцяло новата Mazda3 грабна наградата “Red Dot: Best of the Best” за 2019. Това е най-престижното отличие за продукти, чийто дизайн се определя като наистина новаторски и визионерски.


Mazda 3 се присъедини към списъка от наградени модели на Mazda, сътворени и вдъхновени от философията Kodo: Soul of Motion - Душата на движението. Представяйки японската естетика чрез изчистени форми, изцяло новата Mazda 3 за първи път въвежда обратнат а рефлексия в страничните части на купето, които отразяват заобикалящата среда.


Подходът, използван при създаването на формата на автомобила, е „less-is-more“. Всички елементи, както в предната част, така и в цялото купе са минимизирани, за да се получи красота на цялостното въприятие. Това не е просто минимализъм, обяснява Yasutake Tsuchida, дизайнер на модела. "Представянето на изчистен дизайн изисква много повече усилия и експерименти. Затова ние в Мазда вярваме, че само създадените от човешки ръце форми и ръчното моделиране може да изрази нашето върприятие за красота."


Международно жури на Red Dot Award е селектирало повече от 100 продукта, номинирани за наградата „Best of the Best“, като участниците са били над 5 500 от 55 държави. Основаната през 1955 г. академия е най-големият форум за дизайн, като критериите за селекция включват иновация, функционалност, ергономия и устойчивост. Церемонията по награждаването ще се проведе на 8 Юли 2019 в сградата на театъра в гр. Есен, Германия.


Останалите награди Red Dot Award получени от Mazda:
MX5 RF – 2017
MX5 soft top, CX3, Mazda2 – 2015
Mazda 3 – 2014
Mazda 6 – 2013

Mazda 3 - 2019 Red Dot Award