ГаранцииУДЪЛЖЕНАТА ГАРАНЦИЯ

за нов автомобил на Mazda


С удължената гаранция на Mazda можете да пътувате в рамките на цяла Европа надеждно защитени в случай на непредвидени разходи за ремонт дори и след изтичане на 3-годишната фабрична гаранция на автомобила.
Можете да сключите удължената гаранция на Mazda:

 • При получаването на новият Ви автомобил Мазда
 • Преди изтичането на на гаранцията на производителя в рамките на 36 месеца или 100 000 км общ пробег от датата на първа регистрация

 

Фабричната гаранция може да се удължи чрез следните опции:

 • 3+2 години или общ пробег на автомобила от 150 000 км
 • 3+5 години или общ пробег на автомобила от 160 000 км.

 


Удължена гаранция MAZDA Mazda 2 Mazda 3
CX-3
CX30
Mazda 6
MX-5
CX-5
3+2г плащане при получаване на новият автомобил 521 лв. 563 лв. 746 лв.
3+2г плащане до 36 месеца и преди 100 000км 582 лв. 631 лв. 839 лв.
3+5г плащане при получаване на новият автомобил 1 799 лв. 1 979 лв. 2 759 лв.

 

Посочените цени са в лв с ДДС.

 

Прочетете повече за:

Възползвайте се от тази услуга:

 • Комплексно покритие на разходите за ремонт
 • Осигуряване на ликвидност в случай на извършен ремонт
 • Валидност в цяла Европа
 • Висока степен на сигурност по отношение на планираните разходи
 • Повишаване на стойността на Вашия автомобил


Оптимален обхват на гаранцията


Двигател
Цилиндров блок, цилиндрова глава, уплътнение на цилиндрова глава, кожух на роторно-бутални двигатели, всички вътрешни части, свързани с циркулацията на маслото, зъбен ремък с опъваща ролка, уплътнения на оста на клапана, уплътнения на вала/семеринги, маслен радиатор, маслен картер, превключвател на налягане на маслото, корпус на маслен филтър и маховик/задвижваща шайба със зъбен венец.


Ръчна/автоматична скоростна кутия
Корпус на скоростна кутия, всички вътрешни части включително преобразувател на въртящия момент и блок за управление на автоматичната скоростна кутия, корпус на съединител, работен и главен цилиндър, разпределителна кутия, уплътнения на вала/семеринги, направляващ лагер/иглен лагер, в случай че са необходими при ремонт на скоростната кутия.


Главна предавка/разпределителна кутия
Корпус на скоростна кутия (предно, задно и 4х4 задвижване) включително всички вътрешни части, уплътнения на вала/семеринги.


Трансмисионни валове
Карданни валове, задвижващи валове, карданни шарнири на предавки, колесни лагери, главини на колелата, краища на полуоси, крепежни детайли на задвижващите валове, уплътнителни маншети и от тракшън контрола (напр. ASR, ASC, EDS, 4Matic): датчици за честотата на въртене, електронен блок за управление, превключвател, хидравличен блок, акумулатор за налягане, както и хидравлична помпа.


Кормилно управление
Механични или хидравлични кормилни механизми с всички вътрешни части, кормилен вал, междинен вал на кормилното управление, уплътнителни маншети, хидравлична помпа с всички вътрешни части, помощен електромотор на кормилното управление и електронни компоненти.


Спирачки
Главен спирачен цилиндър, усилвател на спирачната сила, хидропневматика (акумулатор за налягане и регулатор за налягане), вакуумна помпа, колесен спирачен цилиндър на барабанна спирачка, регулатор на спирачната сила, спирачен супорт, ограничител на спирачната сила и от ABS: електронен блок за управление, хидравличен блок, както и датчик за честота на въртене.


Горивна уредба
Горивна помпа, горивовпръскваща помпа, електронни компоненти на системата за впръскване (напр. блокове за управление, дебитомер и разходомер за въздух), както и турбо

Електрическа уредба
Динамо с регулатор, стартер, електронни компоненти на запалителната уредба с кабел на запалването като елемент от същата, електрически проводници на електронната система за впръскване на горивото, електронен блок за управление на двигателя, бобина на запалването, реле за включване на подгряващите свещи, кондензатор и от бордовата електрическа система: централна електрическа кутия, комбиниран прибор (командно табло), превключващи елементи на блока с предпазители, бордови компютър, блокове за управление на бордовите системи, като BCI, BSI, SAM и др. (с изключение на блокове за управление на навигацията, осветителната инсталация, ходовата част, аудиосистемата и радарната система), електродвигател за предни и задни чистачки, електродвигател за чистачки на фаровете, електродвигател на вентилатора на отоплението/на допълнителния вентилатор, както и клаксон.


Охладителна система
Охладител, отоплителен радиатор, термостат, водна помпа, охладител за автоматичната скоростна кутия, вентилатор с вискозен съединител/ термовентилатор, съединител за включване на вентилатора и термопревключвател.


Ауспухова система
Кислороден датчик, тройник и крепежни детайли във връзка със смяната на кислородния датчик.


Системи за безопасност
Контролна система за въздушни възглавници и обтегачи на предпазните колани.

 

Климатична инсталация
Компресор, изпарител и кондензатор с вентилатор.


Комфортна електроника

Електрически стъклоподемници: превключвател, електродвигатели, блокове за управление; отоплителни елементи за предното и задното стъкло (с изключение на щети от счупване); електрически шибидах: превключвател, електродвигатели, блокове за управление, централно заключване: превключвател, електродвигатели, блокове за управление, соленоиди, както и ключалки на врати.


Вашите предимства

Бързо и гъвкаво уреждане на щетите


В случай на възникване на гаранционно събитие в страната оставете Вашия партньор Mazda да се погрижи за всичко. Той ще свърши това с удоволствие за Вас – експедитивно и без усложнения. Ако Вашият партньор Mazda се намира далече от мястото на възникване на щетата, не се притеснявайте! Съобщете за гаранционното събитие на денонощната гореща линия на CarGarantie и ще можете да оставите автомобила си за ремонт във всеки друг оторизиран сервиз на Mazda в рамките на цяла Европа.


Възстановяване на стойността на база направените разходи


При гаранционни ремонти удължената гаранция за нов автомобил на Mazda покрива пълните разходи за труд и материали дори и в случаите, когато Вашият автомобил многократно е претърпял щети.


Компетентният гаранционен партньор

Със своя близо 40-годишен опит CG Car-Garantie Застрахователно акционерно дружество е водещ застраховател и доставчик на специализирани гаранционни услуги в Европа. Почти всички известни производители/вносители и около 19 000 квалифицирани автокъщи за всички марки автомобили работят с CarGarantie. В случай на настъпване на гаранционно събитие Вашият търговец и CarGarantie ще се погрижат за безпроблемното и бързо уреждане на щетите.
Повече стойност за Вашия автомобил


Гаранционната карта на Mazda, която ще получите заедно с документите на автомобила при закупува- нето му, е с истинска практическа стойност за Вас:

 • Тя удостоверява правото Ви на гаранционни претенции.
 • Тя доказва редовното извършване на сервизна поддръжка на автомобила Ви.
 • При смяна на собственика в периода на гаранцията тя може да се прехвърля.


Това са предимства, които ще Ви компенсират направените разходи, в случай че препродадете Вашия автомобил!