Навигация

MZD Connect/Navigation


Уважаеми клиенти вашата Мазда е с интегрирана инфотейнмънт и навигационна система MZD Connect/Navigation. Големият 7" дисплей с висока разделителна способност ви предоставя специално разработената интегрирана информационна система, която ви дава възможност да настроите вашата Мазда според персоналните си желания, да се забавлявате, да комуникирате, както и да се възползвате от навигация в България и цяла Европа. Мазда предлага за всички собственици на автомобил с навигация, безплатно обновяване на картите в продължение на 3 години, както и набор от свободни допълнителни ресурси, както и достъп до премиум съдържание срещу допълнително заплащане.


Обновяване на карти и ползване на допълнително съдържание от MZD Connect/Navigation

 

Притежателите на Mazda 3 и Mazda CX30, модел 2019, може да ползват следния линк за безплатно обновяване за период от 5 години:

 

https://mazda.welcome.naviextras.com/how-to-update.php

 

За всички останали модели, ползвайте следния линк:

https://mazda.naviextras.com/shop/portal/downloads.


  • Регистрайте се и създавйте Ваше потребителско име и парола От този момент започва да тече 3 годишният период за свободно ползване на услугите (5 години за Mazda 3 и Mazda CX30, 2019);

  • От линковете най-долу на страницата свалете версията на Naviextras Toolbox, подходяща за вашият компютър. За да ползвате услугите е необходимо да имате Windows или MacOSX компютър с устройство за четене на SDCard.

  • Извадете SDCard от вашата Мазда и я поставете в устройтвото на вашия компютър. Стартирайте Naviextras Toolbox, използвайте вашата регистрация и обновете картите за навигация и другите информационни данни, които ви предлага Mazda Connect.

  • Toolbox може да се използва и за създаване и възстановяване и архивиране

  • Можете и да се регистрирате за получаване на информация относно новите версии карти.


ВажноКартата е предназначена само за вашия автомобил. Тя е сдвоена с него и не може да се ползва или прехвърля на друг. Ако поставите вашата SD карта на друга Мазда е възможно тя да се заключи, като отключването се прави в оторизиран сервиз на Мазда и отнема няколко дни.


На всички автомобили Мазда със 7" екран могже да се добави навигационен модул. Ако желаете да го закупите, се обърнете към оторизиран Мазда дилър.