ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ВОДАЧИ

MAZDA3 2024 СЕДАН

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА MAZDA

ВАШИЯТ СТИЛЕН СПЪТНИК ПРИ ШОФИРАНЕ

Класическият и изтънчен седан Mazda3 се отличава от тълпата с уникални извивки, които отразяват светлината по повърхността на автомобила, създавайки сложни и интригуващи форми. Превъзходната японска изработка гарантира, че ще се чувствате комфортно в купето, което предлага всичко необходимо за изключително изживяване при шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ ВАШИЯ
MAZDA3 2024
SEDAN СЕГА

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА MAZDA

ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО НА КОЛЕЛА

2024 Mazda3 Седан е образец на елегантния японски дизайн с чувствени извивки, които игриво отразяват заобикалящата ви среда. Истинско произведение на изкуството, прецизната японска естетика и отзивчивото изпълнение ще предизвикат радост и въодушевление, където и да пътувате.

СЪОТВЕТСТВИЕ

В Madza3 от 2024 г. са въведени подобрени функции за свързване и информационно-развлекателна система. Използвайте любимите си приложения с безжичния Apple CarPlay® или безжичния Android Auto™. Сега head-up дисплеят може да показва и упътвания от навигационно приложение на вашия телефон.

ЧИСТА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО

Превърнете ежедневното си шофиране във вълнуващо преживяване с Mazda3 Седан. Благодарение на нашите най-нови двигатели Skyactiv с технологията M Hybrid можете да разчитате на изключителна производителност, както и на отлична икономия на гориво и фантастична отзивчивост.

Тестово шофиране

ВАШАТА MAZDA3 ЗА 2024 Г. ВИ ОЧАКВА

Готови ли сте да поръчате или да получите повече информация за финансирането? Нека да изчислим най-добрата оферта за вас и да ви приближим с още една стъпка към притежаването на нова Mazda.

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

ЗАВЛАДЯВАЩ ЕКСТЕРИОР

Красотата и изтънчеността на японския дизайн проличават в елегантния седан Mazda3 2024. Изисканите извивки и лъскавите повърхности играят със светлината и отразяват заобикалящата ви среда по интригуващ начин.

УНИКАЛНА ФОРМА

Завладяващите отражения се преливат по контурите на автомобила по време на шофиране, като гарантират, че Mazda3 Sedan 2024 се откроява навсякъде, където отидете.

КРАСИВ ДИЗАЙН НА ЗАДНИТЕ СВЕТЛИНИ

Започвайки с пълна мощност и след това избледнявайки в последователни импулси, Kodo Turn Signal наподобява сърдечен ритъм и характерната функция на задните светлини на Mazda.

ЕЛЕГАНТЕН СИЛУЕТ НА КУПЕТО

ДИНАМИЧНИ ЦВЕТОВЕ НА КАРОСЕРИЯТА

Финишът на Mazda е винаги зашеметяващ благодарение на нашата иновативна технология за боядисване, която красиво подчертава динамичния дизайн на Kodo. Изберете от гама ярки цветове, като например нашия нов Керамичен металик.

ОТКРИЙТЕ СТЕПЕНИТЕ

PRIME - LINE

Prime Line поставя високо летвата с атрактивни характеристики, предлагани в цялата гама, включително системата Mazda M Hybrid, Радарен круиз контрол, цветен head-up дисплей и изключителни възможности за инфоразвлекателни системи чрез безжични Apple CarPlay® и Android Auto™.

EXCLUSIVE - LINE

Exclusive Line предлага допълнителна елегантност и комфорт с 18-инчови сребристи алуминиеви джанти, предни сензори за паркиране, отопляеми предни седалки, двузонов климатичен контрол, безключово влизане и безжично зареждане Qi.

ОТПУСНЕТЕ СЕ В ИЗИСКАНИЯ ИНТЕРИОР

Верни на философията "по-малко е повече", нашите майстори създадоха интериор, който перфектно въплъщава японската естетика и майсторска изработка. Това превръща салона на Mazda3 Седан 2024 в удоволствие както за водачите, така и за пътниците, предлагайки уникална комбинация от комфорт и елегантност.

УСЪВЪРШЕНСТВАНО ПРЕДСТАВЯНЕ

Независимо от това кое задвижване ще изберете, всички двигатели са оборудвани с хибридната система Mazda M Hybrid, която осигурява отлична икономия на гориво и отлични характеристики. Изберете един от двата двигателя e-Skyactiv G или революционния e-Skyactiv X, който използва уникална технология на Mazda, за да издигне вашето изживяване при шофиране на следващото ниво.
ТЕСТ ДРАЙВ ТЕСТ ДРАЙВ

тест драйв
АВТОМАТИЧНО АВАРИЙНО СПИРАНЕ

Хардуерът за автоматично аварийно спиране е актуализиран, за да се подобрят спецификациите за разпознаване с цел повишаване на безопасността и ефективността, дори през нощта, като същевременно се гарантира по-добро разпознаване на пешеходци и велосипеди.

 

РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЗНАЦИ

Интелигентният асистент за скорост (ISA) разпознава знаците по-точно от всякога, за да предоставя надеждна информация, например за ограниченията на скоростта, на навигационната система и head-up дисплея.

ПОДДРЪЖКА НА КРУИЗИ И ТРАФИК

Системата Cruising & Traffic Support (CTS) помага за предотвратяване на умората чрез намаляване на монотонността на шофирането при спиране и тръгване, например с адаптирано към ситуацията автоматично шофиране, заедно с асистент за газта и спирачките.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РАЗСЕЯНО ШОФИРАНЕ

Системата за наблюдение на водача подава звукови сигнали, ако се отклоните от пътя, като ви помага да останете концентрирани за по-безопасно и комфортно шофиране.

ХЕЧБЕКЪТ MAZDA3 2024

Със своя динамичен и модерен профил, хечбекът 2024 Madza3 предизвиква усещане за скорост с елегантна линия на покрива и завладяващ дизайн на задната част. Разбира се, можете да разчитате на същото вълнуващо представяне, красива японска естетика и безупречна изработка, както при седана.

ОТКРИЙТЕ ХЕЧБЕКА MAZDA3

ЕТИКЕТ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА ГУМИТЕ

Информацията от етикета на гумата ви помага да вземете информирано икономическо и екологично решение. Намерете информация за всички налични гуми за всяка Mazda и информация за критериите за качество.ЕТИКЕТ ЗА ЕНЕРГИЯ НА ГУМИТЕ

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С 2024 MAZDA3

Открийте повече за 2024 Mazda3 хечбек. Опитайте сами автомобила по време на тест драйв или разгледайте нашите брошури.

1Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

Попитайте оторизиран дилър на Mazda за точната цена на конкретния модел.

 

2Наличието на функционалност Android Auto се очаква през втората половина на 2023 г. След наличността е необходимо да се актуализира софтуерът в автомобила, което може да се направи чрез посещение на някой от оторизираните партньори на Mazda или чрез актуализация по въздуха. За допълнителна информация се свържете с оторизиран партньор на Mazda.