Свързаност

Още по-приятно шофиране

В крак с модерните изисквания за свързаност с автомобила MZD Connect предлага на шофьора абсолютен контрол над свързаните устройства.

СВЪРЖЕТЕ СВОЯТА MAZDA

Изберете вашата система
Mazda TomTom навигация
Навигационни системи с мулти-информационен дисплей

Вашият свят на една ръка разстояние

Чрез интелигентния контролер, намиращ се между предните седалки, гласовите команди и бутоните на волана, Mazda Ви дава възможността да достъпвате любимите си функционалности, услуги и приложения на Вашия смартфон, оставайки фокусирани върху пътя.

Научете повече

Намерете представителство

Apple CarPlay™ и Android Auto™ могат да бъдат монтирани на всички автомобили оборудвани с MZD Connect. За покупка и инсталация, моля свържете се с най-близкия представител на Mazda.

Намерете представителство

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

СВЪРЗАНОСТ

останете свързани с автомобила

Практически функции за дистанционно управление, най-доброто забавление и максимален комфорт: С нашите свързани услуги и нашата информационно-развлекателна система от следващо поколение MAZDA CONNECT можете да влезете в нова ера на цифровите технологии.