АКСЕСОАРИ - Акценти

ЛИЧЕН ФАСЕЛИФТ ЗА MAZDA6

Mazda6 е по-удобен и безопасен от всякога. Плюс това, ние предлагаме ексклузивна гама от оригинални аксесоари на Mazda, за да подобрим вашето лично чувство за благополучие и да дадете на вашата Mazda6 тази малка добавка за по-индивидуално докосване.

светещи прагове

Кола и водач като един - това е Mazda6. Нашите опционални светещи прагове, Welcome осветление и луксозни алуминиеви педали допълнително подобряват усещането.

Калобрани

Поддържайте красивите форми на Mazda 6 без кал .

луксозни стелки

Текстилни стелки с метално лого поглъщащи шума. Докосване на луксозен дизайн, който идеално пасва на изискания кокпит на новата Mazda6.

Предпазител на задната броня

Защитава задната ви броня със стил при товарене и разтоварване на багажника.

Осветяване под вратата

LED осветлението на врати (Puddle Lights) с логото на Mazda не само добавя малко блясък, но и осветява - например локва, която лежи точно пред вратата ви в тъмното.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дали акцентите на нашите изключителни аксесоари предизвикаха въображението ви? Научете повече за опциите за персонализиране на Mazda само с едно кликване. От каталога на аксесоари до локатора на дилъри, вие със сигурност ще намерите цялата необходима информация.

КАТАЛОГ НА АКСЕСОАРИ

Намерете дилър

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).