МАЗДА6 СЕДАН

ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

revolution

Mazda6 впечатлява с камера за обратно виждане, която показва зоната зад автомобила на новия дисплей с технологията Optical Bond.

ПРЕВЪРНЕТЕ НОЩТА В ДЕН

LED фаровете осигуряват още повече безопасност и комфорт по време на нощно шофиране.

ОТОПЛЯЕМ ВОЛАН

КОМФОРТ ЗА РЪЦЕТЕ

Mazda6 наистина впечатлява с комфорт от главата до петите. С ексклузивното отопление на волана можете да се насладите на шофирането дори в студени дни.

evolution

360 ° камери, 19-инчови алуминиеви джанти от светло сребро и цифров дисплей i-Activ. Насладете се на спортно усещане с изключителен комфорт. 

360 ° МОНИТОР

ПЪЛНА ВИДИМОСТ

Системата открива околностите на Mazda6 чрез четири предни, странични и задни камери и го показва на 20,32 см MZD Connect дисплей. Той предлага различни перспективи, показващи реалната среда за безопасно паркиране. 

МАТРИЧНИ АДАПТИВНИ ЛЕД ФАРОВЕ

НАЙ-ДОБРИЯТ ПОГЛЕД В ТЪМНОТО

20 светодиода на фар осигуряват оптималното разделяне на избледнелите и затъмнените зони за шофиране без стрес - с дълги светлини без отблясъци. Фината градация ви позволява да разпознавате други участници в движението по-рано. 

ultimate

Već od 35.490€1

takumi

Кафяви кожени седалки Nappa, черен таван и истинска дървена ламперия Sen - този пакет поставя нови стандарти по отношение на комфорта от своя изискан интериор. 

THE ULTIMATE IN REFINEMENT

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН НАСОЧЕН КЪМ ЧОВЕКА

Изработката на Mazda не само предава качество, но доставя трайно удоволствие. Това се разпростира върху LCD TFT инструменталния панел, заобиколен от красиво японско дърво Sen, традиционно използвано за производство на японски мебели и музикални инструменти.

НОВИТЕ КОЖЕНИ ПРЕДНИ СЕДАЛКИ

ПОДОБРЕНО УДОБСТВО НА СЕДАЛКИТЕ

Предните седалки на новата Mazda6 са изцяло преработени, за да бъдат по-широки и изваяни по човешка форма за допълнителна опора на гърба и върховен комфорт при всяко шофиране. Представени са с вградена вентилационна система за кожени седалки, за да направят шофирането удобно при всяко време. 

АКСЕСОАРИ

Вашата Mazda е продължение на вашия начин на живот, така че направете интериора на вашия автомобил личен. Намерете аксесоари, които най-добре отговарят на вашия начин на живот, от товарни мрежи и калъфи до зимни и летни стелки.

РАЗГЛЕДАЙТЕ

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Намерете най-близкия дилър на Mazda

СПЕЦИФИКАЦИИ И ЦЕНИ

Спецификации и цени Mazda 6 Sedan

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).